Najnovije

"Kralj Usa: Kraljevstvo 2": Nastavak "Kraljevstva" iz pera Jua Nesbea

Novo iz Lagune

Foto: Laguna

Grandiozan, eksplozivan i napet, roman „Kralj Usa: Kraljevstvo 2“ Jua Nesbea, autora čije su knjige prodate u preko 60 miliona primeraka, govori nam o lojalnosti, porodičnim vezama, sveobuhvatnoj ljubavi i borbi protiv moćnih sila.

Moglo bi se reći da su braća Karl i Roj Opgard veoma uspešni. Zapravo, dosegli su maksimum koji se može ostvariti u tako malom mestu kao što je Us. Karl vodi pomodni luksuzni spa hotel, a Roj benzinsku pumpu i planira da izgradi zabavni park sa velikim rolerkosterom. Ugodnu kolotečinu im kvari jedino projekat za izgradnju novog auto-puta i sasvim je sigurno da neće mirno stajati po strani.

Pogled na život s visine je lep, ali lokalni policajac će ih ubrzo spustiti na zemlju. Pojavile su se nove forenzičke tehnike i čini se da će policija uskoro imati dokaze da su braća Opgard umešana u nekoliko ubistava. Kao što Roj kaže: „Prekasno je da iskočiš iz rolerkostera kad je već krenuo.“

Broj leševa u Usu uskoro će se povećati.

Novi roman Jua Nesbea „Kralj Usa: Kraljevstvo 2“ možete pronaći od u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.
.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA