Najnovije

Povlačenje pisma o Ohridskom sporazumu još jedan dokaz izdajničke politike Aleksandra Vučića

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog između Beograda i Prištine Miroslav Lajčak rekao je da je Srbija povukla pismo o Ohridskom sporazumu, koji je sadržao neslaganje sa istim.

Pokret Dveri podsetio je u saopštenju građane Srbije da Ohridski sporazum predstavlja de fakto priznanje nezavisnosti KiM, jer podrazumeva Aneks o primeni Sporazuma o putu normalizacije odnosa između Srbije i lažne države Kosovo, kao i to da su se Srbija i tzv. Kosovo složili da neće blokirati primenu nijednog člana.
 
“Iako se Vučić juče sastao sa Lajčakom, a portparol EU Peter Stano izjavio da su Beograd i Priština u obavezi da primene Ohridski sporazum, aktuelna vlast ćuti pred građanima Srbije o tome, što je još jedan dokaz izdajničke politike Aleksandra Vučića prema KiM. Kako bi zamaskirao izdaju i prodaju države, Vučić je nekoliko dana pokušavao da odvlači pažnju od toga pravljenjem palačinki u kasarni Vojske Srbije, donošenjem uštipaka deci u školu i održavanjem košarkaškog treninga juniorima u Loznici.
 
Nažalost, još jednom se ispostavlja da kada god Vučić i SNS krenu u bilo kakvu kampanju i obilazak Srbije, iza toga se krije izdaja i prodaja države ili višemilionska pljačka budžeta Republike Srbije”, saopštile su Dveri.

Počela snažna ruska protivofanziva u Kurskoj oblasti

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA