Najnovije

VULIN O PUTINU I ZAPADU: Lider sa važnim mestom u istoriji sveta - Zapad primenjuje ucene i nasilje

Predsednik Putin je jedan od najvažnijih lidera u 21. veku, njegova politika i ideje će mu obezbediti važno mesto u istoriji, ne samo Rusije, već i celog sveta, rekao je potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vulin naglašavajući da je bio počastvovan što je razgovarao sa njim na Istočnom ekonomskom forumu u Vladivostoku. 

"Predsednik Putin zna sve o Srbiji, o Balkanu, o problemima i izazovima sa kojima se susrećemo. Sastanak se nije održao zbog mene, ja sam samo potpredsednik vlade a on je jedan od najvećih svetskih lidera. Do sastanka je došlo zato što Putin ne samo podržava, već i voli Srbiju", poručio je Vulin u intervjuu za RT. 

Srbiju EU često pritiska, nema ni jednog sastanka sa njihovim zvaničnicima na bilo kom nivou, a da ne traže da Srbija uvede sankcije Rusiji i prekine svu komunikaciju.

Mogu da nas pritiskaju ali ne mogu da nas nateraju.

Govoreći o američkim sankcijama koje su SAD uvele i RT u njemu lično, Vulin je istakao da je Srbija, sa druge strane, "ostrvo slobode".

"Potpredsednik Vlade je pod američkim sankcijama, toga nema nigde drugde u Evropi", odgovorio je Vulin.

Potpredsednik Vlade Srbije je istakao da je ponosan što Srbija nije deo antiruske histerije i da će ruski mediji u Srbiji uvek biti dobrodošli. 

Pročitajte OVDE šta Erdogan kaže o Krimu i Ukrajini

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA