Najnovije

Da li su Srbi i Srbija trenutno upravo na onom mestu kako je bilo predviđeno više od jednog veka ranije?

Poznati istoričar i pisac Igor Ivanović, nastavlja svoj, epski serijal u nekoliko epizoda o korenima stradanja Srpskog naroda.

On predstavlja srpskoj javnosti, najvažnije činjenice iz perioda 1900-2024 godine, koje su odredile sudbinu i tok današnje Srbije.

U toku serijala, gledaoci će saznati niz do sada nepoznatih detalja o postupcima ovdašnje Austrougarske, kominterne, engleske obaveštajne službe i hrvatskih terorista, koji su zajedno na istom zadatku radili od prve godine prošlog veka na destabilizaciji, fragmentiranju i slabljenju srpskog nacionalnog bića i što je suštinski najvažnije, na potpunom zatiranju ostvarivanja srpskih nacionalnih interesa.

Ono što je najvažnije iz epizode u epizodu, gledaoci će imati priliku da hronološki prate jasan plan i metodologiju načina manipulacije srpskim narodom. 

Strani faktori su kroz period od 120 godina, nekad sa više ili manje uspeha uspevali u svojoj nameri, ali glavni zaključak je da su Srbi i Srbija trenutno upravo na onom mestu kako je bilo predviđeno više od jednog veka ranije.

Da li možemo da se odbranimo i uspostavimo normalnu državu koja će krasiti nove generacije? Ko je krivac za sadašnje stanje? Zašto moramo imenovati krivce da nam se istorija ne bi ponovila?

O ovome i još mnogo više, pogledajte u najnovijoj 7.epizodi serijala "Vek Srpskog stradanja ,1900 - 2024" na jutjub kanalu "X33". 

Pročitajte OVDE o borbama u Kurskoj oblasti

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA