Najnovije

ĐILAS ULETEO U "PREPISKU BRNABIĆKE I TADIĆA": Ama, prestani da lažeš više!

Predsednik SSP-a, Dragan Đilas, žestoko je odgovorio predsednici Narodne skupštine RS, Ani Brnabić, na mreži Iks, a povodom njenih tvrdnji o zdravstvu. Reč je zapravo o komentaru Brnabićke upućene Borisu Tadiću, nekadašnjem predsedniku Srbije, sa kojim je diskutovala na temu zdravstva. Trijalog na mreži Iks.
Đilas - između dve vatre

Đilas - između dve vatre

“Ama prestani da lažeš više! Kad su tvoji drugari devedesetih godina bili vlast nije bilo ničega u bolnicama i pacijenti su morali da donose sve - od lekova preko posteljine do hirurškog konca. Slepo crevo se operisalo sa lokalnom anestezijom!”, piše Đilas komentarišući odgovor Ane Brnabić upućen Borisu Tadiću na ovoj mreži.

“Samo u Beogradu od 2008. do 2013.  su izgrađena 4 doma zdravlja, ponovo su otvorene, u bombardovanju uništene (takođe tvoji drugari bili vlast), porodilište i urologija u KBC Dragiša Mišović, kompletno je rekonstruisana i sređena Zemunska bolnica, kupljeno je preko 50 vozila hitne pomoći...”, navodi Đilas.

“Nemam informacije za celu Srbiju ali znam da je u vreme Bojana Pajtića izgrađena i otvorena Kamenica 2.
Shvatite više da je postojao je život i pre Vučića i svih vas! Pitanje je da li će -  jer ste rasprodali Srbiju, jer ste je prezadužili, jer odlazi 100.000 ljudi godišnje - postojati posle vas.”, tvrdi Đilas na mreži Iks.

Pogledajte njegovu objavu:

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA