Najnovije

MEDVEDEV NAJAVLJUJE NUKLEARNI UDAR: "S#anje! To je nemoguće, ali desilo se...!"

Nuklearni sukob zaista nikome ne koristi, to je veoma loša priča sa veoma teškim ishodom, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
Medvedev

Medvedev

„Zbog toga do sada nije doneta odluka o upotrebi nuklearnog oružja (nestrateškog ili još više strateškog). Iako, iskreno govoreći, za to postoje formalni preduslovi, razumljivi celoj svetskoj zajednici i u skladu sa našom doktrinom nuklearnog odvraćanja. Isti Kursk, na primer, ali Rusija je strpljiva. Uostalom, očigledno je da je nuklearni odgovor izuzetno teška odluka sa nepovratnim posledicama“, rekao je Medvedev.

„Međutim, pompezni anglosaksonski idioti ne žele da priznaju jedno: svakom strpljenju dolazi kraj. I na kraju će biti u pravu oni umereni zapadni analitičari koji su upozoravali: „Da, Rusi, najverovatnije, neće na ovaj način odgovoriti... iako još postoji mogućnost. Štaviše, odgovor bi mogao biti korišćenje novih nenuklearnih sistema isporuke. I to je onda to. Ogromna siva rastopljena tačka na mestu matičnog ruskog grada.”, objašnjava Medvedev.

“S#anje! To je nemoguće, ali desilo se…!“, dodao je sarkastično, pišući na engleskom jeziku, Medvedev.

Pogledajte OVDE raketni sistem Tor-M1 u akciji

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA