Najnovije

SA TELEGRAMOM SE NEŠTO SUMNJIVO DEŠAVA: Da li je ovo znak za sve nas zapravo?

Takva mera je preduzeta da bi se službena prepiska i informacije koje zaposleni u gradskoj upravi razmenjuju tokom rada zaštitili od kompromitovanja, uništavanja ili modifikacije

Komitet za informisanje i komunikacije Sankt Peterburga zabranio je zaposlenima u gradskoj upravi da koriste Telegram i Vacap aplikacije za razmenu poruka, ponudivši kao alternativu domaću alternativu – Ekspres, rekli su u kabinetu zamenika guvernera grada Stanislava Kazarina.

Ranije se šuškalo da je pismo sa takvim sadržajem od gradskog komiteta za informatizaciju stiglo na adrese državnih organa Sankt Peterburga.

U Komitetu su potvrdili autentičnost pisma i objasnili da je takva mera preduzeta da bi se službena prepiska i informacije koje državni službenici razmenjuju tokom rada zaštitili od kompromitovanja, uništavanja ili modifikacije, objasnili su iz kabineta zamenika guvernera.

Nakon što su francuske vlasti uhapsile osnivača Telegrama Pavela Durova, njegova kompanija je počela da odgovara na zahteve Pariza, piše "Liberasion", navodeći da su do sada francuskoj strani već predati podaci o nekim zločinima nad decom. 

KUVA SE ŽESTOKO! Savet Amerike Kijevu može da izazove svetski rat

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA