Najnovije

„Naoružana osoba nameravala da puca u Trampa“: Novi detalji incidenta kod golf kluba, jedna osoba privedena, pronađeno oružje

Zvaničnici veruju da je naoružana osoba nameravala da puca u bivšeg predsednika Donalda Trampa, navode izvori upućeni u ovo pitanje, piše CNN, a nakon večerašnje pucnjave koja je od‌jeknula u blizini Trampovog golf kluba na Floridi.

Jedna osoba je privedena u vezi sa incidentom u Trampovom međunarodnom golf klubu u nedelju, prema izvoru za sprovođenje zakona. Tajna služba je pucala na osumnjičenog, prema više izvora.

Zvaničnici veruju da je naoružana osoba nameravala da puca u bivšeg predsednika Donalda Trampa, navode izvori upućeni u ovo pitanje, piše CNN.

„Predsednik Tramp je bezbedan nakon pucnjave koja je prijavljena u njegovoj blizini. Nema više detalja u ovom trenutku“, rekao je portparol Trampove kampanje Stiven Čeung u izjavi, ne iznoseći više detalja. Bivši predsednik i kandidat na izborima u novembru igrao je golf u Trampovom međunarodnom golf klubu u Vest Palm Biču na Floridi.
Klub je odmah obezbeđen, prenosi CNN neimenovan izvor. Tajna služba je na društvenoj mreži Iks saopštila da „sarađuje sa šerifom okruga Palm Bič na istrazi incidenta koji uključuje Trampa“. Naveli su da se incident dogodio nešto pre 14 časova po lokalnom vremenu.

Podsetimo, pre dva meseca je republikanski predsednički kandidat bio meta atentata na mitingu u Pensilvaniji.

GORI JOŠ JEDNA ZONA FRONTA: Ruska armija ide "đonom" u oslobađanje

Izvor: Nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA