Najnovije

DODIK PORUČIO TRAMPU: Čuvaj se, potreban si nam!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na novi pokušaj ubistva republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa.

"Već drugi pokušaj ubistva Trampa. Gospodine predsedniče, čuvajte se, trebate nam da pobedite! Potreban si Americi, ali i ostatku sveta", naglasio je Dodik na društvenoj mreži Iks.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva na Trampa je Rajan Vesli Rut, građevinski radnik sa Havaja rođen 1966. godine, koji je imao veb stranicu na kojoj je veličao Ukrajinu i pokušavao da prikupi novac i regrutuje dobrovoljce da odu u Kijev kako bi se pridružili borbi protiv "ruske invazije". 

Rut je uhapšen dok je crnim "nisanom" pokušao da pobegne sa terena na kojem je Tramp igrao golf. Na mestu na kojem su ga otkrili agenti Tajne službe pronađena su dva ranca, "gopro" kamera i automatska puška nalik "kalašnjikovu".

Prvi pokušaj ubistva Donalda Trampa dogodio se pre skoro dva meseca. Tramp je tada za dlaku izbegao smrt kada je Tomas Metju Kruks (20) otvorio vatru na njega tokom mitinga u Batleru u Pensilvaniji 13. jula.

Pročitajte OVDE o napretku ruske armije u Kurskoj oblasti

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA