Najnovije

NE PROPUSTITE: JEZIVI TRILER "NE GOVORI ZLO"U BIOSKOPIMA

Na redovnom bioskopskom repertoaru nalazi se film koji nam predstaviti do sada nepoznate dimenzije straha. „Ne govori zlo“ vešto prepliće elemente horora, trilera i drame, budeći najskrivenije emocije kod svojih gledalaca, ostavljajući za sobom jezu i intenzivan osećaj straha.

Foto: taramaunt

DŽejms Makavoj, koji svojim sugestivnim načinom glume i hipnotišućim pogledom pleni pažnju, glavni je nosilac ove filmske priče. Lik koji tumači, zasigurno će ostati upamćen kao jedan od najsvirepijih negativaca na velikom platnu, jer način na koji on vodi psihološke igre sa svojim žrtvama nismo imali priliku često da gledamo u filmu. Uz Makavoja, celokupna glumačka i autorska ekipa na briljantan način oživela je likove i njihove odnose i raslojila priču koja uz motiv užasa i straha govori o kompleksnosti društveno-socijalnih uloga svakog pojedinca.

O FILMU: Američka porodica dobija poziv šarmantne britanske porodice sa kojom su se sprijateljili na odmoru, da provedu vikend na njihovom idiličnom seoskom imanju. Ono što započinje kao odmor iz snova ubrzo se pretvara u vrišteću psihološku noćnu moru.

Od Blumhausa, producenata filmova Crni telefon, Beži! i Nevidljivi čovek, dolazi intenzivni napeti  triler modernog doba, u kome glavnu ulogu tumači dobitnik BAFTA nagrade, DŽejms Mekavoj (Podeljen, Glas) kao harizmatični, alfa-mužjak vlasnik imanja čije neuobičajeno srdačno i neposredno gostoprimstvo krije neizrecivu tamu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA