Najnovije

Predstavljanje knjige "Povratak u mir" Siniše Ubovića 19. septembra

U četvrtak, 19. septembra od 18 sati u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljena knjiga Siniše Ubovića „Povratak u mir“. Autor će svoj novi naslov predstaviti u razgovoru sa urednicom izdanja Ivanom Misirlić.

Foto: Laguna

Siniša Ubović, edukator i trener programa „Total Motivation“, sakupio je u svojoj novoj knjizi raznolika iskustva, i slio ih u podsticajan vodič koji će vam na praktičan način pomoći da prevaziđete osećaj uznemirenosti, straha i upitanosti pred galopirajućim promenama. Unutrašnji mir se ne dešava spolja, i ne vredi čekati da se on desi sam od sebe. Zato je neophodno naučiti kako da ga osvojimo i zadržimo unutar sebe, pa tek onda počnemo da ga prenosimo i na svoju okolinu, i utičemo na druge svojim pozitivnim primerom.


„Ova knjiga nije lek protiv virusa zvanog nemir, niti će vas lišiti životnih izazova“, kaže Ubović, i dodaje: „ali jeste podsetnik na to da svako od nas unutar sebe poseduje nešto što može biti lek za svaku situaciju koja podiže nivo stresa, straha i beznađa. Svako od nas, duboko u sebi, poseduje to zrno neophodnog mira zahvaljujući kojem možemo početi da izlazimo kao pobednici nad nečim što je u određenom trenutku mnogo veće od nas. Kad shvatimo da je mir odgovor, i kad razumemo koliko je potrebno da mu se vratimo, sve postaje mnogo lakše“, rekao je autor.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA