Najnovije

SNIMAK SUKOBA KOD OBUHOVKE: Pod neprijateljskom vatrom - dronovi i artiljerija! (VIDEO / MAPA SUKOBA)

Ruski vojni korespondenti su preneli na portalu Rus Vesna snimak napravljen od strane ukrajinske vojske o sukobu kod Obuhovke.
Užasi rata...

Užasi rata...

Naime, ukrajinski snimak prikazuje napad dronova i artiljerije na jedno rusko borbeno vozilo. Posle prvog direktnog udara, ekipa iz vozila je izašla i razbežala se, a zatim je usledio i drugi udar u borbeno vozilo.

Borbeno vozilo, pod stalnim udarom dronova i artiljerije, konstantno je pružalo otpor i otvaralo vatru ka ukrajinskoj strani. Ukrajinska vojska je nekoliko puta promašila i dronovima i artiljerijom, a ruska ekipa u borbenom vozilu je izvršavala uspešno napadačke aktivnosti. U pravom trenutku, ruska ekipa uspeva da napusti borbeno vozilo.

Naselje Obuhovka se sada nalazi pod kontrolom ruskih snaga, pa ruska vojska ovaj snimak napravljen od strane Ukrajinaca vidi kao potvrdu herojske borbe ruske vojske u oslobađanju mesta Obuhovka.

Nakon oslobođenja Obuhovke, naše desantne snage su nastavile dalje i uputile se u napad na mesto LJubimovka, navodi se u objavi portala ruskog ministarstva odbrane, RusVesna.

Pogledajte objavljeni materijal:

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA