Najnovije

„TRANSFORMERSI – POČETAK“ STIŽU U NAŠE BIOSKOPE, SINHRONIZOVANO I TITLOVANO

U odabranim bioskopima od nedelje 15. septembra, film se prikazuje u 2D, 3D i 4D tehnologiji, sinhronizovano i titlovano.

Foto: Taramaunt

Nakon nezaboravne svečane premijere, koja je bila održana u čak 2 projekcije (sinhronizovano i titlovano), animirani film „Transformersi - početak započinje svoju biskopsku avanturu!

Svečana premijera održana je u subotu 14. septembra u bioskopu Sinepleks Galerija Beograd, a posetioci nisu krili uzbuđenje i nestrpljenje da ponovo vide svoje omiljene junake i otkriju kako je zapravo počelo ono što danas zovemo Transformers univerzumom.

Uoči sinhronizovane projekcije mališani su imali priliku da se druže uz face painting inspirisan filmom i da istaknu svoju kreativnost crtajući i bojeći Transformerse u kreativnim radionicama koje su organizovane za njih. 

A pred sam početak filma, u sali u kojoj se sve orilo od dečijeg oduševljenja, publiku su pozdravili glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, Milan Antonić, Aleksandar Gligorić, Boris Lukman i Nenad Heraković.

Titlovanoj projekciji su uglavnom prisustvovali stariji fanovi franšize, ali atmosfera nije bila ništa manje uzbudljiva!

O FILMU: „Transformersi – početak“ je neispričana priča o poreklu Optimusa Prajma i Megatrona, zakletih neprijatelja, koji su nekada bili prijatelji, povezani kao braća, koji su zauvek promenili sudbinu Sajbertrona. U prvom ikada potpuno CG animiranom filmu o Transformersima, glasove su pozajmili neki od najvećih glumačkih zvezda.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA