Najnovije

LAVROV: Istorija se ponavlja, Zapad oduvek težio da uništi Rusiju

Ruski ministar spoljnih poslova je istakao da se istorija i danas ponavlja, takođe pod nacističkim zastavama, uzimajući u obzir suštinu režima Zelenskog, "znamenja i parole vojnika tzv. armije".

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je da su zapadne zemlje uvek nastojale da unište Rusiju.

"Brojna koplja su u ovom trenutku usmerena protiv Rusije. Kao što je predsednik Putin rekao u februaru u svom obraćanju Saveznoj skupštini, njima je potreban zavistan prostor gde mogu da rade šta požele. U tu svrhu su sastavili koaliciju od oko 50 zemalja kako bi pokušali da rasparčaju Rusiju", rekao je Lavrov, prenose RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, tako su zamislili i Napoleon i Hitler, koji su zauzeli celu Evropu, ali navodi i da "nisu samo Nemci činili zverstva".

"Jasno je da je suština politike Zapada prema našoj zemlji uvek sastojala da smo previše jaki i nezavisni, i da mora nešto da uradi po tom pitanju, po mogućnosti da nas unište", rekao je Lavrov.

On je istakao da se istorija i danas ponavlja, takođe pod nacističkim zastavama, uzimajući u obzir suštinu režima Zelenskog, "znamenja i parole vojnika tzv. armije".

SRBI NAJAVILI BLOKADU SVIH PRELAZA NA KiM: Protestuju dok im se ne vrate uzurpirane institucije

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA