Najnovije

MEDVEDEV "RAŠRAFIO": Ludi narko-predsednik Ukrajine se poigrava sa Kamalom Haris

Vladimir Zelenski se besramno poigrava sa kandidatom za predsednika SAD Kamalom Haris, a to je pokazao posetom Pensilvanije uoči izbora, ocenio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.
DM

DM

"Američka administracija skiči kao svinja zbog 'mešanja drugih zemalja', uključujući Rusiju, u njihove izbore, a u isto vreme ludi narko-predsednik Ukrajine Zelenski se besramno poigrava sa Kamalom posećujući Pensilvaniju", napisao je Medvedev na Iksu. 

Dodao je i reči Isusa Hrista u latinskom prevodu "Vade retro, ​​Satana" znače "Odstupi, đavole", a čitavu objavu napisao je na engleskom jeziku.

Kako je za TASS ocenio zamenik direktora Instituta zemalja ZND Vladimir Žarihin, poseta Pensilvaniji Zelenskog i podrška demokratskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD predstavlja otvoreni oblik pritiska na volju birača.

U saopštenju na zvaničnom sajtu ukrajinskog predsednika se navodi da u Pensilvaniji živi oko 150.000 Ukrajinaca, koji uglavnom imaju američko državljanstvo, i Amerikanaca ukrajinskog porekla.

Pročitajte OVDE o uništenju strateški važne tačke za OSU od strane ruskih snaga

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA