Najnovije

Ketrin Zita DŽouns naga za svoj 55. rođendan (FOTO)

Decenijama niko ne može da odoli njenoj lepoti i senzualnosti kojom je osvojila i kolegu Majkla Daglasa sa kojim je decenijama u braku.

Fatalna glumica čija lepota odoleva vremenu, Ketrin Zita DŽons, napunila je 55. godina, a i dalje pleni kao u dvadesetim. Mnogi bi rekli da je danas još lepša i senzualnija. 

Ketrin je decenijama deo šoubiznisa, a isto toliko uživa u skladnom braku sa 25 godina starijim kolegom Majklom Daglasom sa kojim je zasnovala porodicu. Čini se da joj ljubavna sigurnost utiče i na spoljašnju lepotu i samopouzdanje te izlgeda bolje i zadovoljnije nego ikada.

Sada je glumica, na dan svog 55. rođendana objavila fotografiju staru čak 25 godina. Na njoj je ona potpuno obnažena. A fanovi su zbog toga pali u trans. 

- U mom rođendanskom odelu. Posle više od 25 godina tokom kojih je mom suprugu rođendan kada i meni, ponestaje mi ideja za poklone! Ovo je druga opcija za poklon, loptice za golf su opcija broj jedan, naravno - napisala je  holivudska zvezda.

Za samo nekoliko sati slika je prikupila više od 100 hiljada lajkova i više od 2000 komentara oduševljenih fanova koji su nemo gledali u prizor ispred sebe.

Decenijama niko ne može da odoli njenoj lepoti i senzualnosti kojom je osvojila i kolegu Majkla Daglasa sa kojim je decenijama u braku.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA