Najnovije

MILOJEVIĆ ZABRINUT UPRKOS POBEDI: Sami sebe “ubijamo”, ne znam zašto se to događa!

Pred put u Milano na megdan moćnom Interu u Ligi šampiona, fudbaleri Crvene zvezde su napumpali samopouzdanje trijumfom nad Železničarom iz Pančeva pred svojom publikom (2:1). Pančevci su pokazali zube, ali je srpski šampion njihov otpor slomio prvencem Vanje Drkušića i posle toga pogotkom Luke Ilića.

Senku na pobedu crveno-belih bacila je povreda Omrija Glazera, koji je ostao na travi u 60. minutu kada je Eze izjednačio rezultat. Tada je Zvezdin čuvar mreže napustio teren. Vrlo je moguće da je Izraelac obnovio povredu od koje se tek nedavno oporavio.

Posle meča strateg Crvene zvezde Vladan Milojević delovao je veoma zabrinuto zbog toga jer je gotovo izvesno da Glazer neće moći da pomogne Zvezdi u utorak protiv Intera.

– Čestitam igračima na pobedi. Imamo vrlo malo vremena da se odmorimo, zgusnut nam je raspored. Izlaze nam i igrači iz povreda. Opet smo i Glazera izgubili, sami sebe ‘ubijamo’, ne znam zašto se to događa. Rešićemo i taj problem. S druge strane, Železničar se branio nisko, sa pet igrača na kraju, mislim da su jednom i šutnuli na gol, tada su i dali gol. Igramo protiv takvih ekipa, ali šta da radimo – rekao je Milojević posle susreta pred kamerama Arena TV.

Zvezdin trener je rekao da nije optimističan po pitanju Glazera.

– Čim je izašao na ovakav način, ja se samo plašim da nije obnovio tu povredu, ali videćemo. Ne sviđa mi se ta situacija kako je došlo do nje. Obično to tako biva, kad se ne ispoštuju neke stvari, onda to tako dođe – konstatovao je Milojević.

PROTEST U ZUBINOM POTOKU: Srbi sa ikonama negoduju zbog skrnavljenja i otimanja crkve

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA