Najnovije

Vulin: Zašto Andrej Vučić treba da bude visoki funkcioner SNS

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin rekao je u Skupštini Srbije da Andrej Vučić treba da bude visoki funkcioner SNS, a objasnio je i zašto.

„Da vam kažem nešto iz ličnog iskustva, lično mislim da bi Andrej Vučić trebalo da bude visoki funkcioner Srpske napredne stranke, zašto, nije to je vaša stvar, naprednjaci vi to najbolje znate. Znate koliko je popularan u stranci, da bi dobro prošao na svakim unutarstranačkim izborima, ali to je vaša stvar ne ulazim u to“, kazao je Vulin, obraćajući se narodnim poslanicima u Skupštini.

Naveo je i razloge zašto bi Andrej Vučić trebalo da bude visoki funkcioner i zašto ga svi napadaju.

„Zašto bih ja voleo da je on vaš visoki funkcioner i zašto ga suštinski napadaju –  on NATO pakt, CIA i EU ne može očima da vidi. Ja bih bio vrlo zadovoljan da još jedan rusofil bude u vrhu naše vlasti“, naveo je Vulin.

„Spreman sam da izađem javno na svaki poligraf na svetu“

Vulin je u svom izlaganju istakao da je imao „ogromnu privilegiju da bude na čelu malog tima ljudi u MUP koji je uhapsio i razbio bandu Belivuka.

„I onda slušam Belivuka koji kaže kako sam ja bio kurir između njega i Vučića..da li ste vi normalni. Vi stvarno mislite da bi Vučićev kurir smeo da uhapsi Belivuka i da se ne boji da će on pričati o tome. Ja sam spreman da izađem javno na svaki poligraf na svetu da odgovorim na vrlo jednostavno pitanje da li sam ikada u svom životu sreo Belivoka, Miljkovića i bilo koga od te bagre“, kazao je Vulin.

RUSI ZAPLENILI AMERIČKU KOMANDO-ŠTABNU MAŠINU M577: Još jedan veliki šamar za NATO (FOTO)

Izvor: N1.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA