Najnovije

NOVI ŠOK - SVE IH ISTREBIŠE! Ubijen još jedan lider Hezbolaha

Tokom protekle noći izraelski borbeni avioni pogodili su više desetina ciljeva Hezbolaha u Libanu pri čemu je ubijen još jedan lider Hezbolaha. Kako javljaju libanski mediji, napadi su nastavljeni i danas, a u dolini Bekaa poginulo je 17 ljudi u udaru na jednu porodičnu kuću.

Izraelska vojska (IDF) je saopštila da su ciljevi koji su pogođeni uključivali lansere raketa usmerenih ka Izraelu i zgrade koje koristi Hezbolah, uključujući skladišta oružja, navodi se u saopštenju IDF, prenose izraelski mediji. IDF je takođe objavio nekoliko snimaka napada izraelske ratne avijacije.

Projektil ispaljen iz Libana pogodio je sinoć Zapadnu obalu i izazvao požare, saopštila je ranije izraelska vojska. Sinoć su se oglasile i sirene za vazdušni napad na periferiji Jerusalima i na Zapadnoj obali, ali, još nije poznato da li ima žrtava.

Poslednji izraelski napadi na položaje Hezbolaha u Libanu usledili su posle prekjučerašnjeg ubistva vođe te grupe Sajeda Hasana Nasralaha, koji je likvidiran u izraelskom napadu na komandni centar Hezbolaha u južnom predgrađu Bejruta.

TOTALNI KOLAPS UKRAJINSKE ARMIJE U UGLJEDARU! Ukrajinci smenili komandatna, elitne jedinice u paklu

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA