Najnovije

TRESE SE MARAKANA! Posle Radonjića stiže brutalna zamena za Hvanga!

Kako je Kurir najavio još u subotu, Rade Krunić postigao je dogovor sa Crvenom zvezdom, a rukovodstvo se dogovorilo sa upravom Fenerbahčea. Poslovni dil za prvaka Srbije je odličan, jer je Radeta Krunića dobila bez obeštećenja, samo će prilikom eventualne prodaje Fenerbahče i Crvena zvezda deliti dobit na ravne časti, 50/50.

Rade Krunić (30) dolazi kao zamena za In Bom Hvana koji je prešao u Fejenord. Fudbaler Fenerbahčea iza sebe ima devet sezona provedenih u Seriji A, od toga toga čak pet u moćnom Milanu. Pre dolaska na San Siro, momak iz Republike Srpske igrao je za Empoli.

Početkom sezone Rade Krunić nije bio standardan u Fenerbahčeu, jer je igrao veoma malo kod trenera Žozea Murinja. Kada se pojavila mogućnost da dođe u Crvenu zvezdu i ispuni dečačku želju, svim silama je tražio transfer i dolazak na Marakanu.

Rade Krunić bio je tiha patnja čelnika Crvene zvezde punu deceniju, posebno generalnog direktora Zvezdana Terzića. Još dok je igrao za Donji Srem iz Pećinaca i Borac iz Čačka, momak iz Foče zapao je za oko Crvenoj zvezdi. Želeli su ga tadašnji trener Nenad Lalatović i Zvezdan Terzić, ali klub pre deset godina nije imao 400.000 evra koliko je iznosilo obeštećenje. Posle toga, Rade Krunić je otišao u Italiju, gde je u dresu Empolija, a kasnije i Milana napravio impozantnu karijeru.

DETONACIJA - PETRUŠEV U ZVEZDI! Stiže još jedan reprezentativac, Delije u transu

Kurir sport

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA