Najnovije

MASK ŠOKIRAO AMERIKANCE: Ovo su možda poslednji izbori!

Demokratska stranka bi mogla da pretvori SAD u de fakto jednopartijsku državu ako uspe da podstakne svoje biračko telo tako što će sve više davati državljanstvo ilegalnim migrantima, tvrdi Ilon Mask.
Mask

Mask

Kandidat Demokratske stranke i aktuelna potpredsednica Kamala Haris više puta je svog republikanskog rivala, bivšeg predsednika Donalda Trampa, nazivala pretnjom demokratiji.

Mask, koji je podržao Trampa u julu, kaže:

„Vrlo malo Amerikanaca shvata da ako Tramp NE bude izabran, ovo će biti poslednji izbori. Daleko od toga da predstavlja pretnju demokratiji, on je jedini način da je spasemo!” rekao je.

„Dozvolite mi da objasnim: ako čak 1 od 20 ilegalaca postane građanin godišnje – nešto što demokrate ubrzavaju  – to bi bilo oko dva miliona novih legalnih glasača za četiri godine“, rekao je Mask u odgovoru na post u kojem se tvrdi da pod sadašnjom administracijom SAD devet miliona ilegalnih migranata ispunjava uslove za državljanstvo.

„Štaviše, administracija Bajden/Haris je slala 'tražitelje azila', koji brzo dobijaju državljanstvo, direktno u nestabilne države kao što su Pensilvanija, Ohajo, Viskonsin i Arizona. To je siguran način da se pobedi na svim izborima“, dodao je on.

S obzirom da „sving“ države često određuju američke izbore sa razlikom od manje od 20.000 glasova, Mask tvrdi da ako demokrate uspeju da iskoriste imigraciju da podstaknu svoje biračko telo, više neće biti sving država. Jedini izbori nakon toga biće demokratski predizbori, slično onome što se dogodilo u Kaliforniji kasnih osamdesetih, rekao je on.

„Amerika tada postaje jednopartijska država, a demokratija je gotova“, rekao je Mask.

Pročitajte OVDE šta je Đilas rekao o Vučiću

Izvor: Politika

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA