Najnovije

OPLEO BAŠ JAKO: Jadno i bedno, Dodik reagovao na iznenadni dolazak Šmita u Banjaluku

Neka šeta, Banjaluka je slobodan grad, rekao je predsednik Republike Srpske

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji danas boravi u Doboju, ocenio je jadnim i bednim to što je Kristijan Šmit iznenadno došao u Banjaluku i podsetio da Srpska ima jasan zaključak da on ne može da uđe ni u jednu instituciju zato što se predstavlja lažno.

Kao takav Šmit ne može biti primljen ni u jednoj instituciji Srpske, rekao je Dodik i primetio da je došao iznenadno da ga niko ne bi video i to baš danas kada se oni nalaze u Doboju.

"Mislim da ga sada juri policija da ga izbaci, ako nije već deportovan. Kakvi su to uhlebi kada iznenada dolaze da ih niko ne vidi. On je to uradio jer je znao da smo mi u Doboju. Šeta tamo kad nas nema", rekao je Dodik na konferenciji za novinare nakon sednice Glavnog odbora SNSD-a, čiji je predsednik.

Jadno je i bedno, kaže, na taj način dokazivati da ste nešto.

"Neka šeta. Banjaluka je slobodan grad. Nije ušao ni u jednu instituciju. Uhvatio je bošnjačkog potpredsednika (Ćamila Durakovića), imaju pravo na kontakte, ali ću razmisliti da li je to udarac na Srpsku bošnjačkog potpredsednika ili ne. U mojim rukama stoji mnogo štošta i za njegov rad. Ako je otišao u kafanu, onda u redu, ali u institucijama postoji jasan zaključak da je on lažan i da ne može biti primljen u funkciji u kojoj se on lažno predstavlja", jasan je Dodik.

Prema Dodikovim rečima, kada su ga obavestili o Šmitovom dolasku, neposredno pred ovu sednicu Glavnog odbora, rekao je da ga potraže i izbace iz Srpske.

"Možda je pobegao, jer ima običaj da beži. To je kukavica", naveo je Dodik, prenela je Srna.

STIŽE UPOZORENJE IZ MOSKVE: Provokacije u Pridnjestrovlju smatraće se napadom na Rusiju

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA