Najnovije

Predstavljanje knjige "Dosije Glumac" 10. septembra

U utorak, 10. septembra od 18 sati, u kafeteriji Bukmarker knjižare Delfi SKC biće predstavljen roman prvenac Isidore Radonjić „Dosije Glumac“.

Foto: Laguna

O knjizi će pored autorke govoriti Simonida Milojković, književnica i novinarka, Jelena Živković, istoričarka, i Ivana Misirlić, urednica u Laguni.


Inspirisana istinitim događajima, optužbama mladih glumica da su starije kolege počinile silovanje, Isidora Radonjić je isplela zanimljivu priču na granici drame i trilera – „Dosije Glumac“.


U trenucima kada je odjeknula vest da je poznati glumac silovao koleginicu, Marija ponovo proživljava traumu iz mladosti. Viktorija, njena školska drugarica i istaknuta novinarka, poziva je da joj se pridruži u medijskoj borbi protiv silovatelja. Iako je ćutala godinama, odlučuje da se uključi, zarad drugih žrtava.


Dok se medijska kampanja zahuktava, a netačne informacije s obe strane zamagljuju sliku, Marija preispituje svoju pristrasnost i pravni mehanizam države. U vrtlogu obmana počinje da sumnja u ispravnost kampanje. To će je naterati da započne sopstvenu istragu. Ubrzo shvata da je postala instrument zakulisne igre u kojoj je žrtva najmanje važna.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA