Najnovije

LICEMERU DOGOVORIO SI SE SA ALBANCIMA: Dveri žestoko oplele po Vučiću

U saopštenju pokreta Dveri, ističe se da je izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kojoj kaže da bi „sutra otišao u Kosovsku Mitrovicu kad bi mu to dozvolile albanske i međunarodne snage“, licemerna i posledica njegove sopstvene politike.

 "Svo licemerje Aleksandra Vučića ogleda se u njegovoj izjavi da bi „koliko sutra otišao i u Kosovsku Mitrovicu kad bi mu to dozvolile albanske i međunarodne snage“. Upravo on je dogovorio takvo stanje potpisivanjem Briselskog i Vašingtonskog sporazuma, kao i prihvatanjem francusko-nemačkog ultimatuma. Tim dokumentima je uspostavio faktičku granicu između Srbije i KiM i omogućio dolazak albanskih separatista na sever KiM", navode Dveri u saopštenju.

Dveri se osvrću na period iza nas gde podsećaju da pre dolaska SNS-a na vlast nikakva granica niti policija lažne države nije postojala
 
"Podsećamo građane Srbije da do dolaska Aleksandra Vučića i SNS-a na vlast, administracija i policija lažne države Kosovo na severu KiM nije postojala. Tek sa dolaskom Aleksandra Vučića na vlast priznati su dokumenti lažne države Kosovo, predato pravosuđe i civilna zaštita u ruke Prištine, nema više izbora u lokalnim samoupravama po zakonima Republike Srbije, a vrhunac je bio odvođenje Srba sa KiM na miting SNS-a u Beograd kako bi albanski separatisti zauzeli institucije na severu KiM", kaže se u saopštenju.

Izdajnička politika je problem svega, smatraju Dveri.
 
"Sada se Vučić žali kako ne može da poseti Kosovsku Mitrovicu, a jedina istina je u tome da je to posledica njegove izdajničke politike prema Kosovu i Metohiji", navode Dveri. 

PORUKE NA BRISAČIMA ISPED ZGRADA: Kijev ulazi u fazu totalnog rasula...

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA