Najnovije

MEDVEDEV: Ne snima Holivud uzalud filmove o građanskom ratu u SAD

Ni Donald Tramp ni Kamala Haris neće ukinuti sankcije Rusiji u slučaju da pobede na izborima u SAD, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev smatra da je bivši predsednik SAD Donald Tramp sistemski političar i da neće ukinuti sankcije Rusiji ako pobedi na predsedničkim izborima u novembru.

"Donald Trampa je naljutila aktuelna administracija i preti ukidanjem sankcija Rusiji. Hoće li ih ukinuti ako ga izaberu? Naravno da neće", napisao je Medvedev na Telegramu. 

Tramp, kao biznismen, shvata da sankcije štete dominaciji dolara u svetu, ali nedovoljno da organizuje revoluciju u SAD i pobuni se protiv antiruske linije ozloglašene duboke države, koja je mnogo jača od svakog Trampa, napisao je Medvedev.

S druge strane, ni od Kamale Haris ne treba očekivati nikakva iznenađenja, dodao je Medvedev.

"Ona je neiskusna i, kako tvrde njeni neprijatelji, jednostavno glupa. Za nju će pripremati lepe besmislene govore i dosadne ispravne odgovore na pitanja koje će ona, zarazno smejući se, čitati sa telepromptera", naveo je Medvedev.

Tokom celog 20. veka su postojale sankcije protiv SSSR-a, a u 21. veku su se vratile u do sada neviđenom obimu, napisao je Medvedev.

Sankcije protiv Rusije će prema njegovim rečima trajati zauvek, ili, "bolje rečeno, sve do sloma SAD tokom neizbežnog novog građanskog rata".

"Ne snimaju u Holivudu uzalud filmove o tome", zaključio je Medvedev.

PANIKA MEĐU UKRAJINSKIM GRAĐANIMA: Zelenski doneo novu odluku koja je slomila moral javnosti!

Izvor: Rt.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA