Najnovije

NE PLAŠI SE ZVEZDE I PARTIZANA NEGO NAVIJAČA! Francuski centar govorio o atmosferi u Beogradu!

Vensan Poarije tokom karijere imao je priliku da mnogo puta igra protiv "večitih", a ono što ga je najviše oduševilo je atmosfera koju prave navijači u Srbiji.

Prethodne sezone bio je Vensan Poarje jedan od najboljih košarkaša Real Madrida. Tokom tri godine u dresu "blankosa" osvojio je čak sedam trofeja, između ostalog - Evroligu 2023. godine, ali je njegovoj eri u Španiji došao kraj. Francuz je želeo da izađe iz senke svog, sada već bivšeg saigrača - Eda Tavaresa, i ovog leta je odlučio da se preseli u Efes. 
Pamti Vensan Poarje mnoge mečeve u dresu Real Madrida, ali posebno plej-of serije u Evroligi protiv Partizana. "Blankosi" su tada nakon velikog preokreta uspeli da se plasiraju na završni turnir, a francuski centar je objasnio da svih pet mečeva nisu mogli da budu gori. 

Naravno, ono što mu je u Beogradu najviše zapalo za oko je zapaljiva atmosfera koju prave navijači Crvene zvezde i Partizana. Ističe Francuz da "večiti" nisu toliki problem koliko činjenica da je tenzija u dvorani uvek ogromna. 

- Najvažnija stvar u vezi sa Srbijom je to što se vi tu ne plašite timova, već navijača! Energija i intenzitet koji donose svojim timovima, čine Partizan i Crvenu zvezdu ekstremno opasnima. Oba tima su napravila dobre sastave, biće teško pobediti svakog od njih. Međutim, već smo se navikli na tu atmosferu, to je deo našeg posla - rekao je Vensan Poarje za "Basketballsphere". 

OBRATIO SE ZELENSKOM: Visoki vojni funkcioner u Ukrajini svestan paklene situacije

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA