Najnovije

VUČIĆ NAJAVLJUJE: Sledi mnogo problema oko Kosova i Metohije - Kurti neće prestati da provocira!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ćemo u narednom periodu imati mnogo problema oko Kosova i Metohije i stalnih provokacija Aljbina Kurtija, kao i mnogo izazova vezanih za EKSPO.
Vučić

Vučić

Kako je najavio, očekuje u narednom periodu posetu predsednika Izraela, uskoro su i Ujedinjene nacije i pre toga ga očekuje odlazak u Brisel.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je rekao da će nadležni organi nastaviti da prate rad u vezi sa projektom "Jadar" i "Rio Tintom", ali i da će opozicija da nastavi da kritikuje.

"Svi znaju da su oni doveli 'Rio Tinto', ali je interesantna ta priča, niko se ne pita ko to plaća, nema to džabe, samo neka pitaju zašto to neko spolja plaća", rekao je Vučić.

Dodao je da nas čeka težak posao sa "Rio Tintom", još "mnogo obaranja ruku sa njima, a kako će to ići, videćemo u naredne dve godine". 

Napomenuo je da nije bitno šta kažu predstavnici kompanije, već šta kaže država, te da je bitno da država kaže da će nešto biti sigurno.

Vučić je dodao da njemu neće nemačka evroposlanica Viola fon Kramon da određuje sudbinu Srbije, niti da bude uzor u bilo čemu.

Kako je rekao, to je žena koja se zalaže za nezavisnost tzv. Kosova, žena koja je za ukidanje Republike Srpske i ona bi da mu drži patriotske pridike.

On je rekao da je zadovoljan posetom Podrinju, te da će Loznicu danas posetiti i gradonačelnik LJubljane, što će biti poslednji sastanak tokom njegovog boravka u ovom kraju Srbije.

Pročitajte OVDE šta kaže Zaharova o “kolektivnom Zapadu”

Izvor: RT Balkan

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA