Najnovije

ŠTA SU TO RUSI NAPRAVILI? Objavljen spot novog borbenog aviona, jedan detalj svima privukao pažnju (VIDEO)

Prvog dana vojnog sajma MAKS-2021 ruska korporacija "Rosteh" će predstaviti "fundamentalno novi" vojni avion, piše RIA Novosti.

Deo reklame (Foto: Jutjub)

"Ujedinjena avionska korporacija" (deo "Rosteha") namerava da javnosti predstavi novu letelicu 20. jula, na Međunarodnom vazduhoplovnog i kosmičkog sajmu u Žukovskom kod Moskve.

- Uvereni smo da će novi proizvod izazvati interesovanje ne samo u našoj zemlji, već i u celom svetu, uključujući i naše konkurente u inostranstvu - rekao je predstavnik "Rosteha".

Izrađena je i posebna veb stranica za prezentaciju novog ruskog aviona, a takođe je objavljena i reklama koju možete pogledati ispod.

Na reklami se vide ljudi iz UAE, Indije, Vijetnama i Argentine, koji dobijaju poruku u kojoj piše "Dolazi", i hitaju da vide novi avion.

Ipak je mnogo zanimljivija činjenica da se u jednom trenutku vidi senka nove ruske letelice na zemlji, što nam daje neke smernice po pitanju izgleda iste. 

Ruski vojni ekspert Aleksej Leonkov je za radio Sputnjik prokomentarisao snimke i izneo svoje pretpostavke.

- Može se videti da će letelica imati dobar raspon krila, i očigledno je da će biti udarni avion. Budući da sada imamo multifunkcionalne letelice, i novi avion će verovatno ciljati i vazdušne i ciljeve na zemlji. S obzirom na to da se sada razvijaju nove tehnologije, pretpostavljam da će one biti ugrađene u novu letelicu. Činjenica da su na video snimku prikazani predstavnici različitih zemalja sugeriše da će letelica imati izvoznu orijentaciju - rekao je Leonkov.

Turska bi da se miri sa NATO preko Avganistana. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Urbancube