Najnovije

ZELENSKI POVLAČI OPASNE POTEZE Jednom izjavom približio svet nuklearnom ratu

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski trebalo bi da se stidi nakon što je podneo zahtev za ulazak u NATO, kaže američki konzervativac Bredli Devlin.

Kako piše TAC, ukrajinski lider približava svet nuklearnom ratu. Kandidatura Kijeva za NATO pokazuje nebrigu Zelenskog za posledice njegovih akcija.

- Na prvi pogled, ovaj predlog je toliko smešan da bi se moglo pomisliti da Zelenski pravi šou kako bi se vratio svojoj staroj profesiji stendap komičara. Međutim, ovaj orkestrirani politički štos nije smešan - napisao je Devlin.

Predsednik SRS Vojislav Šešelj kazao je za naš portal da ne veruje da će se sada NATO usuditi da primi Ukrajinu u svoje članstvo.

- Ako NATO slučajno primi Ukrajinu u svoje članstvo, to bi značilo da NATO direktno ulazi u oružani sukob sa Rusijom, a tu se NATO neće dobro provesti. To bi bila opasnost za ceo svet, ali bi evropske NATO zemlje najviše stradale. Rusija treba da nastavi sa svojom specijalnom operacijom, da oslobodi druge ruske teritorije, da ruskom narodu na tim teritorijama omogući pravo na samoopredeljenje, uključujući pravo na otcepljenje - rekao je Vojislav Šešelj.

Zastrašujući snimak konvoja koji nosi opremu za ruske nuklearne snage! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji