Najnovije

Fotografija ne laže! Zaposlena kod Zalužnog htela da dokaže da je živ i zdrav, sad joj se svi smeju

Misterija nestanka glavnokomandujućeg ukrajinskih Oružanih snaga Valerija Zalužnog, na kratko je rešena, kada se pojavila informacija o njegovom teškom stanju posle ranjavanja. Sada je, međutim, zaposlena u Generalštabu Ukrajine Aljona Ševcova dodala ulje na vatru.

Ona je na Fejsbuku podelila fotografiju sa Zalužnim, uz komentar da su informacije o povredi glave ruska propaganda.

"Ceo dan se zabavljam čitajući o tome kako ruske patriote pričaju bajke o tome kako je naš komandant (Zalužni) ranjen. Prosledili smo mu poklon od naših pilota. Momci, vaša medalja je u sigurnim rukama", napisala je ona u današnjem postu.

Međutim, zabunu unosi njen drugi post, koji datira od 2. maja. Na tada zabeleženoj fotografiji nje i Zalužnog vidi se da oboje nose identičnu garderobu, ona čak i traku za kosu, a on sat, dok su korisnici društvenih mreža primetili su da je i pozadina, odnosno prostorija u kojoj su se fotografisali ista.

To bi značilo da je Ševcova iskoristila staru fotografiju kako bi dokumentovala da je u ovom trenutku glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine nepovređen.

Da podsetimo, Zalužni se u javnosti nije pojavljivao na bitnim događajima, a pojavila su se i nagađanja da se nalazi u bolnici, posle dolaska njegove supruge koja je tu provela puna četiri sata.

Ruske "pametne" bombe nastavljaju da terorišu ukrajinsku armiju i infrastrukturu (VIDEO)

Izvor: RT

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji