Najnovije

UKRAJINCI PUCAJU NA SVE STRANE: Nove informacije poražavajuće za Ukrajinu

Novi sistem ratovanja već duže vreme daje ozbiljne rezultate tvrde vojni stručnjaci.

Rusi imaju potpuno novi pristup samom sistemu ratovanja i baziraju se isključivo na rasturanju vojne opreme koju poseduju Ukrajinci, a sa druge strane i ono što stiže kao pomoć nekada "neotpakovano", završava uništeno od strane ruske vojske koja "hirurški precizno" gađa objekte u kojima se ista nalazi.

Zrno, po zrno "kontraofanziva ukrajinske vojske", postaje besmislena jer nemaju sa čime da krenu na Rusiju.

Mora se dodati da ruske službe rade očigledno sjajan posao, pišu vojni analitičari, koliko god se Ukrajinci trudili da sakriju poklone od strane Zapada i Amerike, sve završava u plamenu.

Taktički gledano ovo je pun pogodak iz dva praktična razloga, prvi je taj što je oprema fizički onemogućena, drugi je što će i taj Zapad u jednom momentu reći da su Ukrajinci u najmanju ruku operativno nesposobni i slanje dodatne pomoći izgledaće kao besmislena misija.

U nekom momentu, Rusi će krenuti i u drugu fazu rata kada je gotovo sigurno da bi mogli da dođu do Odese, pa čak i Kijeva, jer "praćkama" se ne može braniti ovako veliko i bitno polje.

O ekonomskim slabostima nije vredno govoriti, a signale šalje i NATO kao i Zelenski, koji je odjednom odustao od ideje da Ukrajina uđe u Nato, svima je jasno u kom pravcu plovi ovaj brod.

Ruski FSB danima pronicljivo reaguje i na potencijalne terorističke napade koji se planiraju širom Rusije, panika je velika, a rezultat je jasan.

Ulazak u Kijev više nije nemoguć kao pre nekoliko meseci, ruska vojna taktika je upalila, resursi su im uništeni u potpunosti, od PVO sistema, do operativnih jedinica koje više ne znaju šta da urade kako bi bilo kakav vid "kontraofanzive" izgledao smisleno.

RUSI IH VEĆ "RAZVALILI": Novi sistem ratovanja unakazio Ukrajince
Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji