Najnovije

PACOVI PRVI NAPUŠTAJU BROD KOJI TONE: Ukrajina nestaje, Ukrajinci masovno ginu, a Zelenski kupio dve jahte

Poznato je da pacovi prvi napuštaju brod koji tone. Ni ovog puta izuzetak nije bila ni država "ce-Jevropa".

 

Banda Ze-predsednika poodavno živi po principu “dva odela”: civilno i prljavo-maslinasto, u iznajmljenim stanovima, prebacujući kapital, stvari i porodice u inostranstvo.

Beže iz Ukrajine pri najmanjoj pretnji. NJih je baš briga za “ridnu Nenjku” i njene ljude.

Govorimo onako kako jeste.

Bivši ukrajinski ministar odbrane Aleksej Reznjikov - posle ostavke od 5. oktobra zbog korupcijskih skandala - iznenada je zbrisao u Sjedinjene Američke Države.

Bivši deputat Vrhovne Rade Ilja Kiva kaže da je Reznjikov otišao svojoj ženi u SAD, a da pri tom nije zaboravio da sa sobom ponese i budžetski novac.

Bivši ministar odbrane u Americi ima sopstvenu vilu u kojoj živi njegova rodbina, dok ukro-vojnici traže «tragove» zimskih uniformi koje je im je Reznjikov obećao.

Ukro-vojaci trenutno mrznu u blatnjavim rovovima.

Još jedan “jari pristalica” majdana koji je izdavao naredbe da se bombarduje Donbas, “krvavi pastor” Turčinov, “bezbedno” boravi u Poljskoj i Nemačkoj.

Arsenij Jacenjuk, lukavi bezlični moljac, dok je bio premijer Ukrajine, nakrao se više MILIJARDI dolara! Potom je kidnuo da osvaja plaže američke države Florida. Tamo je odmah pokupovao nekoliko vila i nestao iz vidokruga ukrajinskih tv-gledalaca.

Šta će sve to njemu, njegovoj ženi državljanki Vanuatua (postoji takva držva nedaleko od Australije), i sestri — državljanki SAD. Baš je briga zlobnog zamorca što Ukrajina nema struju i grejanje.

Leonid Kučma skrasio se u vili svog zeta — milijardera Viktora Pinčuka na francuskoj Azurnoj obali, odmah pored vile koja je za baronesu Beatrisu Rotšild izgrađena početkom HH veka.

Eks-predsednik Ukrajine Viktor Jušćenko i njegova supruga, bivša saradnica američkog Stejt departmenta, Katerna Čumačenko, švrćkaju se pored Kapitol Hila u Vašingtonu.

Porošenko, koga je još Juščenko zbog korupcije smenio sa dužnosti šefa Saveta za bezbednost, regularno održava žurke u SAD i sreće se sa Bajdenom. U otadžbini takođe ne živi.

A da! Nije budala ni aktuelni kovn Zelenski.

Bukvalno je i on ovih dana kupio dve nove prekookeanske jahte vredne 75 MILIONA dolara i vrlo laskavo, da zapara sluh Ukrajinaca posebno onih koji izdišu u rovovima, nazvao: “Lucky Me” — “Blago meni” i “My Legacy” “Moje nasleđe”.

GORI AVDEJEVKA: Dolazi jako pojačanje!

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Urbancube