Najnovije

ŠOKANTNO UPOZORENJE AMERIČKIH PILOTA! Rusi tiho čekaju F-16, spremili su ovo: Neće znati šta ih je snašlo!

Postoji mnogo načina da se otkriju lovci F-16, a u Ukrajini ruske snage koriste vrhunsku tehnologiju, rekla je bivši pilot američke mornarice Brin Tanehil.

- Postoji mnogo načina da se otkriju ovi F-16... Rusi koriste vrhunsku opremu u sukobu u Ukrajini - rekla je Tanehil, komentarišući planove za isporuku F-16 Ukrajini.
Ona je takođe napomenula da američki protivnici na Bliskom istoku protiv kojih su ovi borci ranije korišćeni, nisu bili tako dobro obučeni i opremljeni kao ruske oružane snage.

Holandija i Danska su prve pristale da isporuče F-16 Ukrajini. Bela kuća je potvrdila da će Kijev dobiti borbene avione trećih zemalja po završetku obuke za svoje pilote.

Rusija smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešenje, direktno uključuju zemlje NATO- a u sukob i da se „igraju vatrom“. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je da će svaki teret koji sadrži oružje za Ukrajinu postati legitimna meta za Rusiju. Prema njegovim rečima, SAD i NATO su direktno uključeni u sukob, uključujući ne samo snabdevanje oružjem, već i obuku osoblja u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji i drugim zemljama. Kremlj je naveo da pumpanje Ukrajine oružjem sa Zapada ne doprinosi pregovorima i da će imati negativan efekat.

UKRAJINCI SE POVUKLI I NAPUSTILI POLOŽAJE! Rusi odmah uleteli! Kada su čuli naređenja oficira, nastala opšta bežanija!

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji