Najnovije

Više nego što očekujete: Lansirana potpuno nova zver za zabavu POKO M3

PEKING, KINA, November 24, 2020 – Nadograđujući svoju poznatu liniju pametnih telefona, POKO Global danas je objavio svoju nezavisnost kao i potpuno novi pametni telefon, POKO M3. Sa trostrukim podešavanjem kamere od 48MP, baterijom od 6000mAh, predivnim FHD+ ekranom i Qualcomm® Snapdragon™ 662 procesorom, POKO M3 je sledeći HIT uređaj za mlade ljubitelje zabave u pokretu.

POKO Nezavisnost brenda

Sa najnovijim lansiranjem, POKO Global uvodi novu eru kao nezavisni brend. Ovu značajnu prekretnicu omogućila je ogromna podrška njihove globalne baze obožavalaca, što je pomoglo brendu da postigne nekoliko značajnih dostignuća otkako je njihov početni POKO F1 uređaj predstavljen 2018. godine: 

  • Brend je u roku od 3 godine ušao na više od 35 svetskih tržišta; 
  • POKO F1  dostigao preko 2.2 miliona pošiljki*; 
  • Sveukupno, brend je prodao preko 6 miliona* POKO telefona širom sveta.

“Ovi neverovatni rezultati označavaju ogromno odobravanje potrošačke filozofije brenda POKO – “sve što vam treba, ništa što vam nije potrebno, a mi smo i dalje usredsređeni na donošenje inovativne tehnologije potrošačima bez svih nepotrebnih dodataka.” rekao je Kevin Qiu, šef POKO Globala.

POKO M3 – Više nego što očekujete

Izvanredno trajanje baterija bez kompromisa 
Opremljen najvećim kapacitetom baterije u svojoj klasi, POKO M3 garantuje čak i najzagriženijim gejmerima da će biti u potpunosti omogućeni za konektovanje i strimovanje tokom dana sa svojom moćnom baterijom od 6000mAh. Očekuje se da telefon može da izdrži više od 5 dana pri laganoj upotrebi I nešto manje od 3 dana pri umerenoj upotrebi. Potrebno je otprilike 1.5 dan** da se baterija potpuno isprazni pri velikoj upotrebi.

Pored svoje izdržljivosti, POKO M3 pruža bržu i konstantniju brzinu punjenja za korisnike u pokretu sa svojim MIUI ultra režimom uštede baterije i brzim punjenjem od 18W. Uređaj dolazi sa 22.5W punjačem i podržava obrnuto žično punjenje, nudeći poboljšanu pogodnost.

Zapanjujući ekran za beskrajnu zabavu

Prava zver za zabavu, POKO M3 ima 6.53” FHD+ Dot Drop 2340x1080 ekran visoke rezolucije, zajedno sa impresivnim odnosom kontrasta 1,500:1 i odnosom stranica 19.5:9 za blistavo iskustvo gledanja od ivice do ivice. NJegov veliki prednji ekran Corning® Gorilla® Glass 3 nudi veliku zaštitu od padova i ogrebotina , dok tekstura zadnje maske protiv otisaka prstiju pruža sigurno držanje I vrhunski osećaj male težine. POKO M3 je opremljen bočno postavljenim senzorom otiska prsta koji omogućava minimalistički dizajn prednjeg ekrana bez ugrožavanja korisničke pristupačnosti.

POKO M3 je prijatan za gledanje na više načina – ima sertifikat TÜV Rheinland Low Blue Light, što znači da korisnici mogu gledati sate sadržaja uz minimalno naprezanje očiju. Posedujući sistem zvučnika POKO M3 pruža vrhunski zvuk sa moćnim basovima za impresivno iskustvo u zatvorenom.

Trostuka kamera od 48MP sa dodatnim mogućnostima fotografisanja
Spremni da vaše fotografske veštine podignete na sledeći nivo, POKO M3 se razmeće atraktivnom trostrukom kamerom od 48MP na tržištu pametnih telefona , podržanom od 2MP makro kamere i senzorom dubine od 2MP. U medjuvremenu vaša selfi igra će ostati jaka zahvaljujući 8MP selfi kameri na uređaju.

Pružanje briljantnih mobilnih performansi bez probijanja troškova

Uz Qualcomm® Snapdragon™ 662 procesorom, POKO M3 pruža sjajno iskustvo koje nikada ranije nije viđeno u ovom cenovnom nivou. Uz Qualcomm® Adreno™ 610 GPU, dobićete glatko igranje I video iskustvo – i priliku za čuvanje visokokvalitetnih fotografija u upola manje memorije. POKO M3 11nm procesor pruža veće performanse, manju proizvodnju toplote i manju potrošnju energije, što ga čini neophodnim uređajem u svojoj kategoriji.

Doživite zabavu bez napora uz glatki operativni sistem. MIUI Game Buster omogućava vam praćenje upotrebe CPU i GPU u realnom vremenu, dok filter glasa donosi malo začina u vaše igračko iskustvo. Šta više, možete svoj ekran prebaciti na spoljni monitor, omogućavajući i da se vaši prijatelji pridruže zabavi.

Razlikujte se od ostalih jedinstvenim dizajnom

Sa manje od 200g, POKO M3 donosi stilski dizajn koji vam neće biti težak. Uređaj je dostupan u Cool Blue, POKO yellow i Power black boji i u materijalu koji osigurava sigurno držanje. Redzajnirani bočno postavljeni skener otiska prsta je lako dostupan, omogućavajući vam da u trenutku otključate telefon, a uključuje manji žleb i zaobljene uglove kako bi se samnjile oštre ivice.

POKO M3 dolazi u dve varijante – 4GB+64GB, 4GB+128GB. 

SPECIFIKACIJE

Battery & Charging

6,000mAh (typ) battery

18W fast charge

In-box 22.5W charger

USB-C

Reverse wired charging

(No reverse wired charging cable included in the box)

Display

6.53" FHD+ Dot Drop display

Contrast ratio: 1500:1

Brightness: 400 nits (typ)

Color temperature adjustment

Sunlight mode, standard mode, reading mode 2.0

TÜV Rheinland Low Blue Light Certification

L1 Widevine certified

Color

Cool Blue, POCO Yellow, Power Black

Dimensions & Weight

162.3mm x 77.3mm x 9.6mm, 198g

Processor

Qualcomm® Snapdragon™ 662

11nm energy-efficient manufacturing process

Qualcomm® Kryo™ 260, Octa-core CPU, up to 2.0GHz

Qualcomm® Adreno™ 610 GPU

3rd gen Qualcomm® AI Engine

Storage

LPDDR4X RAM + UFS 2.1/2.2 storage

4GB+64GB, 4GB+128GB

UFS 2.2 is only available on 4GB+128GB variant)

Rear Camera

48MP+2MP+2MP AI triple rear camera

48MP main camera

      1/2" sensor size

1.6μm 4-in-1 Super Pixel, 0.8μm pixel size

f/1.79, 6P lens, AF

2MP macro camera

1.75μm pixel size, f/2.4, FF

2MP depth sensor

1.75μm pixel size, f/2.4

Night mode, Movie frame, Time-lapse, 120fps slow motion video

Front Camera

8MP front camera

1.12μm pixel size, f/2.05

Connection

Dual SIM slots + 1 microSD

Expandable storage up to 512GB

2.4GHz/5GHz WIFI

Bluetooth 5.0

IR Blaster

FM radio (with headphones)

Security

Side-mounted fingerprint sensor

AI Face Unlock

Audio

Dual speakers

Hi-Res Audio certified

3.5mm headphone jack

System

MIUI 12 for POCO, based on Android 10

Izvor: Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA