Најновије

КАДИРОВ ОДГОВОРИО ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ: Шта је требало учинити са децом из Донбаса?

Предедник Чеченије Рамзан Кадиров је одреаговао на налог за хапшење руског председника Владимира Путина, који је издао међународни кривични суд у Хагу. Како је трибунал навео, Путин се оптужује за насилно пресељење украјинске деце на територију Русије.

Рамзан Кадиров (Фото: РИА Новости)

Одговор Рамзана Кадирова, који је он објавио на свом Телеграм каналу преносимо интегрално:

'’Испоставило се да су становници Донбаса, укључујући децу, требали да гину под бомбама Оружаних снага Украјине и ни у ком случају не смеју да напусте опасне зоне. Ово није моја изјава, тако мисли Међународни кривични суд у Хагу. А спасавање деце Донбаса они класификују као депортацију. Наравно, одувек сам знао и говорио да су им на Западу сви репови међу ногама од страха од каубоја, али овде вест није чудна, већ смешно апсурдна: бомбардовање деце није злочин, али њихово спасавање је депортација.

За ову децу, другови хашки паразити, требало је да предложите Владимира Владимировича за Нобелову награду за мир. Већ у Русији смо децу Донбаса склонили и нахранили, послали у школе. А украјинске избеглице нисте могли људски да прихватите у целој Европској унији.

Мада шта да закључим о вама? Међународни суд је показао да нема самосталан статус, већ је спретно поклекнуо под прекоокеанским господаром, журно извршавајући његове команде. Штавише, толико су журили да му лижу руку да нису имали времена да раде на формулацији.

Сва ова помпезна демократија и либерализам је лаж и циркуски кловн. ЕУ, НАТО, УН и друге сличне организације и удружења одавно су показале да нису независне, непристрасне, нецензурисане. Извршавају налоге синхроно и увек униполарно. Изнова и изнова показују своје право лице. То су само различите марионете, које изнутра контролише иста рука Запада.

Позивам нормалне грађане Европе (нормалне у сваком смислу, психички здраве, без магле у глави и панталонама) да преузму ситуацију у своје руке и промене ове марионетске режиме. Градите нове државе са чистим доктринама без икаквих девијација, мањина, скретања под туђе амбиције, у којима вам је Русија пријатељ, а не непријатељ. Онда је се не морате плашити.

До тада се плашите.

Да, скоро сам заборавио, можете бар лактове да обришете, док издајете своје налоге. То нам не мења временске услове овде. Путин је наш председник! Русија је моћ!'’, поручио је чеченски лидер.

Уништење плаћеника у Запорожју погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји