Најновије

Србија и Јерменија одиграли 1:1

ЈЕРЕВАН - Фудбалска репрезентација Србије ремизирала је вечерас 1:1 са Јерменијом у Јеревану у првој утакмици И групе квалификација за првенство Европе 2016. године.
Србија-Јерменија 1:1(Фото: logo flickr com)

Србија-Јерменија 1:1(Фото: logo flickr com)

Утакмица је одиграна на стадиону Република у Јеревану пред око 14.000 гледалаца, а судио је Норвежанин Том Хеген. Јерменија: Березовски, Хаванисјан, Харојан, Арзумањан, Воскањан, Хајрапетјан, Мкрцвјан, Артур Едигарјан, Пицели Саркисов, Манучарјан. Србија: Стојковић, Ивановић, Настасић, Митровић, Коларов, Гудељ, Матић, Тошић, Марковић (Кузмановић 26), Тадић, Ђорђевић. Стрелци: Арузумањан (73), Тошић (90). Србија је вечерас освојила бод захваљујући Зорану Тошићу, али и голману Владимиру Стојковићу који је још једном потврдио да је најбољи голман националног тима. Чувар мреже Србије у 83. минуту одбранио је пенал Пизелију, а потом и његов ударац из одбитка и тако дао додатни мотив саиграчима да покушају да избегну пораз. Претходно, прекршај за најстрожу казну направио је Стефан Митровић над Артуром Саркисовом. Уочи пенала који је извео Пизели чинило се да се српски фудбалери налазе пред новим, великим неуспехом. Ипак, финиш је донео за нијансу бољу игру и леп погодак Тошића ударцем са ивице казненог простора. Јермени су у већем делу меча играли храбро и добро се држали против, по именима, знатно квалитетнијег ривала. Гужву у казненом простору и ноншалантност одбране Србије у 73. минуту најбоље је искористио Роберт Арзуманијан и главом са само пет метара савладао Стојковића.
Прочитајте још:Ђорђевић: Нема тог новца који ме може одвојити од Србије!Туча између Хрвата и Бугара пре квалификационе утакмице!
Пред селектором Србије Диком Адвокатом очигледно је велики посао у наредном периоду, јер игра коју су приказали његови изабраници свакако је испод очекивања нације. У другој вечерашњој утакмици ове групе од 20.45 у Тирани играју Албанија и Данска. Селекција Србије такмичење у квалификацијама за ЕП наставља за три дана, када ће у Београду угостити Албанију. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА