Најновије

Мали: Ангажујемо још 200 контролора!

БЕОГРАД - Наплата карата у јавном градском превозу је на историјском минимуму и од 1. септембра биће ангажовано додатних 200 контролора из ГСП-а.
Ускоро без Бус Плуса. Фото: Данубеограду.рс

Ускоро без Бус Плуса. Фото: Данубеограду.рс

То је изјавио градоначелник Београда Синиша Мали, који је за РТВ Пинк казао да ће због мањка контролора уз 280 већ постојећих према уговору са "Апексом", бити ангажовано додатних 200 контролора из ГСП-а, јер је неопходно да грађани Београда плаћају градски превоз. Говорећи о ситуацији у Обреновцу после мајских поплава, Мали је прецизирао да је јуче издат рекордан број од 257 решења за грађане и да очекује до краја месеца издавање око 5.000 решења. Сва четири вртића која су у завршној фази санације, убрзо ће бити спремна за коришћење, а у наредних дан-два дана почеће санација свих оштећених основних и средњих школа, што ће бити завршено у наредних тридесетак дана, најавио је Мали. Градоначелник Београда је рекао да су сви наслеђени дугови претходне власти трудницама исплаћени и да је циљ да се уведе комунални и ред у такси саобраћај и реши проблем "дивљих таксиста".
Прочитајте још:Осветљен парк на Бановом брдуГрад Београд спрема оштре мере против шверцовања у превозу!
Мали, који је и командант Штаба за ванредне ситуације града Београда , потврдио је да ће у наредних десетак дана почети санација клизишта на Звездари и у Раковици. Он је подсето да је већ након поплава оформљено девет тимова, који су анализирали 250 потенцијалних и активних клизишта у Београду и да је идентификовано 127 која су кључна и приоритетна у наредном периоду и да је јуче почела санација првог клизишта у Миријеву. Извор: Б92.нет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА