Најновије

Градоначелник: Није за мене румунски ауто треба ми бољи

ПЕТЊИЦА- Председник Скупштине општине Петњица у Црној Гори Аднан Муховић, заменио је службени аутомобил "дачија логан" који је општина добила као донацију, за "опел инсигнију", а тај потез оправдава речима да "румунски ауто није за председника".
Муховић (Фото: Јутјуб)

Муховић (Фото: Јутјуб)

Аутомобил који је Муховић заменио за скупљи, Петњици је поклонио Изет Растодер, власник компаније "Дерби банана" у Словенији, а поред њега општини је дао и "дачију дастер", пишу подгоричке "Вијести". Упитан због чега је заменио службени аутомобил, Муховић је одговорио да је возило било лоше и да "румунски ауто није за председника". "Због тога што није ваљао ништа, румунски ауто, бензинац 1,2, то је ауто за комуналну полицију, за 'рејнбоу' усисиваче, то није ауто за председника", рекао је Муховић "Вијестима". "Овај човек нам је донирао два аутомобила, један изузетно добар и један изузетно лош, да вам право кажем. Не може се с њим отићи до Подгорице, а до Тузле сам био и имао сам проблеме", рекао је Муховић. Он је рекао да је замену обавио у "Османагић цомпанy". Упитан зашто аутомобил, ако је узет из салона, има на себи никшићке таблице, Муховић је рекао да се он и даље води на фирму "Османагић" и да је тренутно на проби.
Прочитајте још:Хрватски новинар зезао Вучића преко телефона! (ВИДЕО)Шиптари продали Брезовицу Французима
"Али, узимамо га да знате, нећемо га враћати јер је изузетан ауто и повољно смо га нашли, 12.000 евра нас је укупно коштао, односно коштаће нас", навео је Муховић. Муховић је навео да би општина тек требало да донесе одлуку о замени возила, а за "инсигниу" ће доплатити до 5.000 евра. "Ми треба да донесемо одлуку о замени постојећег возила 'дачија' за 'опел инсигнију'. Доплатићемо убрзо, то је буџетом општине планирано, ја сам иницијатор као председник скупштине општине. Председник општине одобрава средства, све је то у складу са законом. Општина је само 5.000 издвојила за набавку службених аутомобила, остало су донације. Ауто је технички био неисправан, урачунат је 7.100 евра, екстра смо прошли", казао је Муховић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА