Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: Мрља његове сп*рме на мојој блузи помогла ми је да добијем посао (18+)

Разговор после оралног с*кса био је врло напет.

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

Било је то једно од најлуђих искустава у мом животу. Требало је да одем на разговор за посао, а пре тога сам решила да свратим до свог дечка који је живео близу фирме из које су ме позвали. Нисам га видела неколико дана и нисам могла да издржим. Мислила сам, заиста, само да мало попричамо, али све се отело контроли када је почео да ме љуби.
Причали смо у кухињи када смо почели да се љубимо и хватамо, и убрзо сам осетила његову ерекцију на свом стомаку. Пошто је почео да ми скида блузу и завлачи руке у гаћице, морала сам да га упозорим да немамо времена и да ускоро треба да пођем на разговор.
Пошто је био јако узбуђен и чак нападан решила сам да га ипак не оставим незадовољеним. Чучнула сам, извадила његов пенис и орално га задовољила. Пошто не волим укус сперме морала сам да га извадим из уста, те ми је, кад је доживео оргазам, један део сперме пао на рукав моје црне блузе, мало изнад лакта, тако да ни завртање рукава није могло да помогне.
Јако сам се изнервирала, јер сам схватила да ће остати флека, иако сам обрисала рукав салветом. Он ми се извињавао, и нашалио се рекавши да је то добро за срећу. И што је најлуђе, испоставило се да је био у праву. На разговору ме је испитивао један надмени тип шпицасте главе, који ме је решетао и неким не баш пријатним питањима. Трудила сам се да сакријем мрљу, прекрштајући руке ослоњене на столу, али у жару разговора наједном сам све заборавила и раширила их гестикулирајући.
У једном тренутку, ваљда да би испитао моје самопоуздање, питао ме је зашто сам дошла са мрљом на блузи, а ја сам у тренутку изимислила да сам пре поласка месила кифлице, јер ми после подне долазе гости, и да сам касно схватила колико је сати, па сам пожурила на разговор без пресвлачења да не бих закаснила и одмах оставила лош утисак. Кецеља ми је сачувала већи део блузе, али, то, нарукаву је остала мрља...
Нашалио се да је то добар знак, да сам вредна, и одговорна према обавезама а и према својим пријатељима, и да ми је чак и та мрља плус. Неколико дана касније су ми јавили да сам примљена. Смејала сам се чињеници да ми је орално задовољавање мушкарца помогло да дођем до посла, и то без и трунке ичега неморалног у целој причи...
Исповест похотне Каће, како је била сам скроз влажна кад је ушао у њу, а онда је пришао његов друг прочитајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА