Најновије

Мило напао Србију, а ево како му је Шешељ одговорио (ВИДЕО)

Мило Ђукановић званично је преузео дужност председника Црне Горе и у једној од првих изјава одмах напао Србију! Наиме, Ђукановић је у свом полажући заклетву поручио да је Црна Гора од "опције да буде провинција проширене Србије, постала економски најразвијенија земља Западног Балкана и извесно прва следећа чланица ЕУ", што није прошло без одговора од политичара и аналитичара из Београда.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Коментаришући Ђукановићеву изјаву, председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ истиче да је Црна Гора "мафијашка држава" у којој су грађани потпуно обесправљени.

Обесправљени грађани

- Нажалост, Црна Гора је једина мафијашка држава у читавој Европи, права мафијашка држава, и држава у којој су грађани потпуно обесправљени, припадници разних националности потпуно обесправљени, а то је све производ уцена које је један мафијашки режим морао да испуни Западним силама, да његов челник не би заглавио у затвору. Ипак, надам се да ће се ситуација променити и да ће Мило Ђукановић пасти са власти и да ће га стићи заслужена казна - каже Шешељ.

Шешељ је подсетио и на то како прођу сви лидери које су подржавали Американци, али за Мила Ђукановића каже да неће доћи до америчког затвора, већ да ће завршити у италијанском.

- Па, сетите се како је прошао Норијега. Док им је требао, засипали су га љубажношћу и поклонима и није им сметало што је један од главних трговаца дрогом у Централној Америци. Кад им више није требао, послали су своје снаге да се искрцају у Панами, ухапсили су Норијегу и одвели га у САД да труне у америчком затвору. Што се тице Мила Ђукановића, он вероватно неће стићи до америчког затвора, за њега је довољан неки италијански затвор - закључио је лидер радикала.

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић  тврди да се ради о пребацивању кривице на Београд. 

Пребацивање кривице

- Мило Ђукановић потпуно мења тезе. Чињеница је да је криминална хоботница, чији је он био део, експлатисала Србију и даље је експоатише, а не да је Црна Гора била било када провинција Србије, нити је то било ког из Србије желео. То је његов изговор, он пребацује кривицу на Београд. Што се тиче њихове развијености, то говори о озбиљној помоћи који добијају од Западних центара моћи, а Србија је много економски стабилнија од Црне Горе - тврди аналитичар.

Анђелковић сматра и да је Црна Гора НАТО колонија и земља у којој влада мафија.

- Они су апсолутно НАТО колонија и, још горе од тога, они су земља у којој влада мафија, земља која је у служби мафијашког интереса, а не националног интереса грађана Црне Горе - каже он.

Русија мора да брани Србију и да са њом развија најближе могуће односе, јер је она кључна карика на Балкану. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА