Најновије

МИЛО УГОСТИО ТАЧИЈА У БУДВИ: Покушали да се сакрију од народа, а обезбеђење отимало пролазницима фото-апарате и брисало слике!

Председник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић био је пре неколико дана у Будви домаћин председнику привремених приштинских институција Хашиму Тачију.

Тачи и Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Састанак је био приватног карактера. Сем краће шетње градским улицама, Ђукановић и Тачи, највећи део времена провели су у ћаскању у ресторану и дискотеци.

Неколико грађана Будве и туриста имали су непријатности када су припадници Тачијевог и Ђукановићевог обезбеђења одузимали фото–апарате и тражили на увид мобилне телефоне како би обрисали фотографије и видео снимке. Такође, обезбеђења двојице политичара била су ажурна, па су и у самом граду, током шетње, уложили додатне напоре да нико не овековечи дружење Тачија и Ђукановића.

“Баш је непријатно када вам приђе обезбеђење неке јавне личности, па још и председника државе, и пред неколико десетина случајних пролазника одузима вам личне ствари да провере да ли сте сликали или снимили нешто од чега дотични могу да имају политичку штету. Са мог фото-апарата обрисане су две фотографије и морао сам да чекам 15 минута да бих га добио назад”, рекао је један очевидац сусрета Ђукановића и Тачија.

 

Прочитајте ОВДЕ шта Американци планирају у Црној Гори према тзв. “непослушном народу”.

Извор: srpskoujedinjenje.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА