Најновије

СРБИЈА ТРПЕЛА ВЕЛИКИ ПРИТИСАК ЗБОГ РУСИЈЕ! Хвала вам Срби, Рус јасан

Александар Дјуков, председник Фудбалског савеза Русије, открио је да је репрезентација Србије трпела велики притисак како би одиграла пријатељску утакмицу са Русијом и због тога се захвалио српским фудбалерима.

„Желим да се захвалим Србима што је ова утакмица одиграна. Неколико земаља је вршило на њих снажан притисак да одустану од меча и да не дођу у Москву. Међутим, они су још једном показали да су сјајни и шта право пријатељство значи. За руски фудбал јако је битно што је ова утакмица одиграна“, рекао је Дјуков после меча Србије и Русије.

Ово је био први меч Русије против једне европске селекције још од јесени 2021. године. Србија се из Москве вратила поражена резултатом 4:0.

За овај пријатељски сусрет владало је велико интересовање, а спектаклу у ВТБ Арени присуствовало је 24 хиљаде гледалаца.

На почетку је први ударац извео Милош Биковић, српски глумац који се прославио у Русији, а на самом крају сусрет је песмом „ Каћуша“ затворио Марко Радиновић, српски певач који већ годинама живи и ради у Русији.

Гледате бруталну одмазду! Руси открили шта стоји иза највећих удара на Украјину од почетка рата

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА