Најновије

ПАКЛЕНА КАЗНА ЗА ДИРЕКТОРА ЗВЕЗДЕ! Суспендован на годину дана

Драконске казне су изречене због дешавања на рукоментом мечу Црвене звезде и Дубочице!

Тренер црвено-белих Недељко Матић ће бити суспендован 15 дана, а клуб је кажњен са 350.000 динара, док је најгоре прошао спортски директор Црвене звезде Огњен Кајганић.

Он је суспендован на годину дана и забрањен му је рад у рукомету у том периоду. Кажњени су и рукометаши Црвене звезде Милош Бујишић и Душан Андрејевић који ће паузирати један меч, али тај меч су већ одрадили, јер у петак у Шумицама нису играли против Радничког из Крагујевца у поразу 30:29. 

Подсетимо, меч је прекинут у 45. минуту код вођства Дубочице 25:22, када је после оштрог фаула над Андрејевићем прво дошло до кошкања на терену, па и на клупи. Убрзо је клупа Звезде ушла у сукоб са публиком, па су напустили терен.

Након тога је Црвена звезда издала саопштење и жалила се на суђење и критеријум који је могао по њиховом мишљењу да доведе до озбиљних повреда рукометаша. Црвена звезда има право на жалбу у року од осам дана, а поменути меч још увек није регистован, али све иде ка томе да Лесковчани добију меч за зеленим столом службеним резултатом 10:0.

УКРАЈИНЦИ НАЧЕЛНИК ГАЗИ ЉУДЕ ПО УЛИЦИ: Паклени снимак који кружи мрежама (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Извор: maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА