Najnovije

MONSTRUOZNO: Jelena Golubović izjavila da je Isidora Bjelica dobila što je zaslužila (VIDEO)

Rediteljka Jelena Golubović, koja se trenutno nalazi u rijaliti programu "Hotel Maldivi", prekršila je sva pravila pristojnosti i prešla sve granice kada je bez imalo osećanja napala književnicu Isidoru Bjelicu, koja se trenutno nalazi na lečenju u Švajcarskoj zbog karcinoma.
Jelena Golubović (Foto: Jutjub)

Jelena Golubović (Foto: Jutjub)

Dok Bjelica po treći put bije bitku sa opakom bolešću, Golubovićka u "Maldivima" nastavlja da je napada, ne obazirući se na njeno teško zdravstveno stanje. Naime, u "Maldivima" se povela priča o spisateljici, pa je rediteljka u napadu besa izjavila da je Bjelica dobila što je i zaslužila. "Najviše mrzim kada nemaš ništa za koga da kažeš, onda kažeš dobra je. A ta ista Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica. To sam joj ja i prognozirala. Na tuđim suzama se ne gradi sreća, to je Bjelica uradila", rekla je Jelena, koja sebe inače predstavlja kao veliku vernicu.
Monstruozna izjava Jelene Golubovic vezano za Isidoru Bjelicu!I to je ta "velika" Jelena,vernica i pravednica...! Podsetimo da gospodja Isidora Bjelica vodi najtezu bitku u zivotu,bitku protiv tumora....Pu Jelena,gade jedan! OPERA17 ALO! DNEVNE NOVINE Kurir Informer Telegraf Posted by Nenad Marinkovic Gasttozz - Pobednik on subota 4. jul 2015.
Pročitajte još:POGLEDAJTE NOVU UKUĆANKU „MALDIVA“: Učesnice su zanemele kada su je videle!NE ŠTEDE REČI: Ukućani se smejali, dok je Ružica prozivala Miljanu
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA