Najnovije

BILA SAM NAJBOLJA PACIJENTKINJA: Erotska ispovest napaljene Bosanke koju je ginekolog raščerečio! (18+)

Svi u kraju pričaju kako se otvorio nova ginekološka ordinacija i kako je ginekolog jako dobar.

Ilustracija (Foto: Printskrin)

Neko vreme sam razmišljala a onda sam uzela u ruku telefon i dogovorila sam pregled kod ginekologa koji se zvao Jozo. Taj dan sam imala obaveza pa nisam previše razmišljala o sutrašnjem danu. Uveče sam se otuširala i pripremila šta ću sutra obući. Legla sam u krevet i brzo sam zaspala. Laganim koracima sam hodala a onda sam došla do zgrade di je bila ordinacija. Ušla sam i došla do recepcije, bila je jedna devojka. „Dobar dan naručena sam u 10:30h kod ginekologa ali malo sam uranila”. Nasmejala mi se i kaže: „Sednite malo jer ima pacijenticu”. „U redu”, kažem i sednem. Izašla je jedna starija gospođa a onda mi je devojka sa recepcije rekla: „Andrea uđite sada, slobodan je”. „Dobro”, kažem joj. Digla sam se i pokucala na vrata. „Uđite!” kaže on. Ušla sam i sela na stolicu. Pogledao me je i rekao: „Onda šta vas muči!?” Nisam znala na šta tačno misli pa sam mu rekla da sam došla na pregled jer me zanima da li sam zdrava. „Ne to devojko. Da li te šta muči u životu?” „Da, boli me glava čim pomislim da sam bila u jako lepoj vezi, a onda me on ostavio i otada se iskreno nisam seksala i to mi jako fali.” Rekla sam mu to i spustila glavu. Kao da neko meni može pomoći – pomislim u sebi.
On se digao i stavio je svoje ruke na moja ramena. Masirao me je i rekao: „Napeta si previše, moraš se opustiti”. „To je problem – ne mogu doktore.” „Koliko se tačno nisi seksala?” „Par meseci, ne znam tačno.” Svojim plavim očima me pogledao. „Ništa ovako ćemo, idi tamo lezi i čekaj me, skini sve sa sebe. Čekaj me, brzo ću doći.
Skinula sam se gola i legla. Došao je, a na rukama je imao rukavice. Malo me je masirao i rekao: „Sad ćeš se ti brzo opustiti skroz, videćeš. Počeo mi je maziti noge i rekao mi je da ih raširim. Stavio je svoju glavu između mojih nogu. Dva prsta je naglo stavio u moj polni organ, pa još jedan. Sa tri prsta me je je*ao u nju. Uzeo je vibrator i stavio ga je na moj klirotis, brzina je bila srednja.
Ludilo. Malo je falilo da svršim, ali onda je prekinuo.
Pogledala sam ga u oči i rekla da mi je lepo bilo. „Nije to sve”, kaže on. Mislila sam da je gotovo jer je stao i gledao me. Nisam znala zašto me tako gleda.
Rekao mi je da legnem na bok. Tako sam i legla. Došao je sa kondomom u ruci.  Ušao je u mene. Polako me je je*ao. Počeo je ubrzavati ritam a isto tako i ja sam počela lagano stenjati. Sada me je već je*ao žestoko i brzo.
Izvadio ga je van i legao je. Bila sam sada ja na njemu. Lagano sam kružila guzom a onda sam jahala na njemu. Ubrzavala sam ritam dok me on gledao. Spustila sam se malo i mazio je moje ogromne grudi. Svršili smo u isto vreme skoro.
Bilo mi je prelepo, izašla sam iz ordinacije nasmejana i zadovoljna. Pogledajte OVDE erotsku ispovest, gledala sam kako je *ebe, kako mu je nagužena a on je uništava!(18+)
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA