Najnovije

Šarena uskršnja dekoracija

Unesite duh Uskrsa u celu baštu, a ne samo na trpezarijski sto.

Budite maštoviti (Foto: Jutjub)

Sveže cveće najlepši je ukras uz ofarbana jaja, a jarke boje i šarenilo tokom uskršnjih praznika ne treba izbegavati, naprotiv, toplo se preporučuje. Umesto običnih plastičnih ili keramičkih držača za jaja stalak ukrasite svežim cvećem, biserima, štrasom i šarenim pantljikama.
Takođe, jaja ukrasite perjem i staklenim perlama. Napravite korpicu od granja i ukrasite je mahovinom i cvećem. Ovakva korpica izgledaće daleko lepše i prirodnije nego lažna trava.
Na vrata ili terasu stavite venac od prirodnih materijala. Venac može da se napravi od trske ili savitljivih grana, a ostalo zavisi od kreativnosti. Malo mahovine, šareni leptiri zakačeni drvenim štipaljkama i ljuske od jaja - savršen su ukras za venac. U ljuske od jaja je dovoljno staviti malo plodne zemlje i posejati žito koje će nići za nekoliko dana. LJuske od jaja mogu da posluže i kao male vaze u kojima će stajati voda i cveće. Od ljuski jaja, koje spolja treba ofarbati u jarke boje, mogu se napraviti i zanimljive sveće koje ćete upaliti tokom večere. Takođe, lepo ukrašene ljuske sa pantljikama mogu da se okače i na prozor.
Potragu za jajima po dvorištu napravite zanimljivijom od svih dosadašnjih tako što će čitavo drvo biti ukrašeno. Pored bogato ukrašenog drveta i gumene čizme mogu da budu mesto gde se kriju jaja. U kući u kojoj ima dece napravite šalu sa lažnim vratima koja vode u unutrašnjost drveta.
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA