Najnovije

DA SE NAJEŽIŠ: Jelena je u pesmi koju je poslednju otpevala predvidela svoju smrt! (VIDEO)

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović Krsmanović, čije je beživotno telo pornađeno danas u naselju Crvenka u Borči, pre nekoliko meseci snimila je duetsku pesmo sa Markom Gačićem, koja kao da je predividela Jeleninu sudbinu.

Jelena je u pesmi predvidela svoju smrt (Foto: Jutjub)

Pesma pod nazivom "Ti i ja" govori o tužnoj sudbini dvoje zaljubljenih koji žele samo da "spavaju" kako bi mogli jedno drugo da sanjaju.
"Crno beli postane mi svet, zamislim sebe tu pored tebe..." stihovi su kojim započinje ova pesma.
Poslušajte tužnu pesmu preminule Jelene Marjanović Krsmanović: Podsetimo, Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno telo pevačice Jelene Krsmanović (33) koja je nestala u subotu u Borči, na nasipu u Crvenki. Telo nestale pevačice pronađeno je na Paliluli. U potrazi za njom uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači. Kako Kurir saznaje, na nasipu nedaleko od mesta gde je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi. Povodom tragične smrti pevačice "Granda" Jelene Marjanović Krsmanović, čije beživotno telo je danas pronađeno u naselju Crvenka u Borči oglasile su se njene brojne kolege. Sve o nestanku Jelene Krsmanovic možete pogledati OVDE Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA