Najnovije

NA HILJADE IZLEČENIH: Čuveni profesor tvrdi da ima lek za rak! (RECEPT)

Receptp rofesora Hriso Mermerskog mnogi su predstavili kao čudotvorni lek koji je izlečio hiljade ljudi.

Hristo Mermerski (Foto: skat.bg)

- Hrana leči ceo organizam i rak se u takvom organizmu sam povlači - rekao je profesor Hriso Mermerski u svom izlaganju. 
Tajna je u tome da ovaj lek protiv raka čisti krvne sudove, leči srce, oporavlja imuni sistem i čisti jetru i bubrege. Takođe poboljšava funkcionisanje mozga i memorije, sprečava srčane napade i oporavlja one koji su imali srčani ili moždani udar. 

Sastojci:
15 svežih limunova
12 svežih češanja belog luka
1kg domaćeg meda
400g mlade zelene pšenice
400g svežih oraha
Priprema mlade zelene pšenice:
Stavite 400g pšenice u staklenu posudu. Prelijte pšenicu vodom i ostavite je da odstoji preko noći. Nakon 10-12 sati, kroz gazu iscedite pšenicu od vode i isperite pa ponovo osušite kroz gazu. 
U činiji ostavite očišćenu pšenicu na 24 sata. Onda ćete dobiti pšenične klice veličine 1-2mm. 
Priprema leka:
U blenderu, zajedno sameljite pšenicu, orahe i očišćene češnje belog luka. Odvojeno sameljite 5 limunova sa korom i pomešajte sa prethodnom smesom. Od preostalih 10 limunova, samo iscedite sok i pomešajte sa ostatkom dok ne dobijete homogenu smesu. 
Dodajte med i mešajte drvenom kašikom, potom prespite u staklenu činiju. Ostavite da stoji 3 dana u frižideru, pa potom počnite sa konzumiranjem. 
Konzumiranje:
Ovaj lek se konzumira 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja. Ako ga koristite kako biste lečili rak, uzimajte jednu do dve kašičice na svaka 2 sata. 
Profesor Mermenski kaže da ovaj recept garantuje zdravlje i dug život i potpun tretman protiv raka, čuvajući svežinu tela, mladost i enegiju. 
- Ovaj proizvod sadrži sve bitne vitamine, minerale, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Stoga poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda koji održavaju telo zdravim i vode do potpunog oporavka od raka - kaže doktor. 
Izvor: womansneed.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA