Najnovije

ZAMALO ME NIJE UBIO OD SEKSA: Vikala sam ne, ali kada se zabio u mene oči su mi ispale! (18+)

Tada sam sa mojom seksomankom imao plan. Trebalo je odmah sa vrata da se dohvatimo...

Skes (Foto ilustracija: Printskrin)

Brzo je ušao i još brže zatvorio vrata za sobom...
– Što je ovo, nemamo ceo dan, rekao sam gola, i s*se i sve, a ti još u haljini! Požurila sam sa svlačenjem, a on je upalio auto.
– Kuda ćemo? – izustila sam tiho, savladana željom za njim u meni.
– Pa šta si mislila, da ću te ovde naskočiti, na parkingu? Možda sam i mogao, ali neću da rizikujem. Verenica će doći za dva sata, a ja sam napaljen kao konjina, mogao bih ceo dan da te j*bem. Još sam osetio da si tesna, au jadna, pući ćeš.
Ja sam tada bila već potpuno gola, raširenih nogu. Vozio je brzo, divljački, i znala sam da me takav seks očekuje. Započeo je raskopčavanje svoje košulje.
– Otvori prozor – rekao je.
Izašao je napolje, u beloj raskopčanoj košulji, i dalje u pantalonama. Stao je pored otvorenog prozora i kroz šlic izvukao impresivnu alatku.
Bio je grub. Rukama mi je sve jače gurao glavu ka ljemu, davio me je i zadovoljno ispuštao urlike. 
– Ooh to mila moja, tako se… tako se to radi lepoto! Gde mi je telefon da slikam ovu lepotu… Čekaj.
Prošetao do torbice u kojoj je bio njegov mobilni.
– Nemoj raditi to, ne želim.
– A gle ovo sad, pa nisam ja pitao što želiš. Tvoje je da pušiš, ne da pričaš, hajde! Opet sam otvorila usta. Tada je podigao telefon i začulo se: „škljoc, škljoc, škljoc”. Popravio je kragnu na košulji. Stavio je telefon u džep košulje i smestio ruke na leđa. Uživao je gledajući kako mu to radim. – Aah dobra si, kako si samo dobra, za ovo imaš pravo da biraš… aaaaaaah…. imaš pravo da biraš pozu.  Izvadio ga je iz usta i otvorio vrata. – Ah mili, j*bi me! – Polako, sad podmazujem da ne boli. – Neka boli, briga me, želim te! Nasmejao se, podigao mi noge i legao preko mene. Zabio ga je do kraja. Moji vrisci su bili sve glasniji i glasniji. Maskara mi se razmazala, osetila sam kako mi suze klize niz obraze.  – Aaaah kako me boli! Nasmejao se i počeo još jače. Grudi su mi letele levo-desno, on ih je šakama sakupio i stezao. Onda bi ih puštao, pa vrhom jezika dodirivao bradavice, onda lagano duvao u njih… One su bile poput strela, usparavne, dok sam ja drhtala.  – Jel te boli? – pitao me je podrugljivo. – Ooh boli! – E tek će da te boli, ne prestajem dok ne pukne! – Aaaaah stani, jooooj, stani, aaaaaaaaaaaah! Činilo mi se da nikada neće prestati. Bio je sav mokar poput razjarenog bika. Odjednom je počeo da trza, snažno me je zagrlio. Ležali smo otprilike dvadesetak minuta. Teško disali, ali srećni, on ispražnjen, ja napunjena. Dugo me niko nije dohvatio ovako divljački, bolelo me je, ali sam uživala. To sam mu i rekla. Pogledajte OVDE, potpuni stranac me je odvukao u mrak i tamo me odradio! Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA