Najnovije

RADULOVIĆ: Janković i Jeremić nemaju nikakve šanse na predsedničkim izborima

Radulović je preko svoje najbliže saradnice Miroslave Milenović poručio da bi Janković i Jeremić možda mogli da se dogovore da i jedan i drugi nisu debelo plaćeni za ono što rade?!

Radulović (Foto: Medija centar Beograd)

Ne mogu da se dogovore? Jedino ako je problem datih obećanja za već uzete pare... Onda je stvarno njihov dogovor nemoguć, napisala je Milenovićeva na Tviteru, očigledno po nalogu svog šefa Radulovića.
Nešto kasnije i sam Saša Radulović je na Tviteru napisao da Janković i Jeremić nemaju nikakve šanse na predsedničkim izborima jer nemaju nikakvu podršku birača!
Činjenica jeste da nakon dva meseca kampanje oni imaju simboličnu podršku. Znači Vučić u prvom krugu, napisao je Radulović.
Janković i Jeremić nisu se oglašavali ovim povodom.
Na drugoj strani, funkcioner SNS Milenko Jovanov ističe da i Jeremić i Janković imaju jako bogate sponzore.
- Očigledno da obojica raspolažu ogromnim novcem. To se vidi po skupim kampanjama koje imaju a da izbori još nisu ni raspisani. Problem je i to što, kad ih pitate odakle im pare, ko im ih daje i šta traži zauzvrat, oni odgovore u stilu: Samo tetki da odnesem lek. Samim tim što kriju odgovor ima razloga da sumnjamo da ovde nisu čista posla - zaključuje Jovanov. Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA